Banc dels Aliments

L'institut Nicolau Copèrnic té la voluntat de col·laborar amb el  i és per això que aquest curs 2017/18 ens hem el @reptecopernic d'aconseguir 500kg per el Gran Recapte. Ens ajudeu?

Tenim fins el 4 i 5 de desembre per aconseguir-ho!! Gràcies

Nit del Copèrnic

Divendres passat, 16 de juny de 2017, vam celebrar la I Nit del Copèrnic, iniciativa proposada per l'AMPA i les mares delegades de l'Institut. Es va fer una Festa de l'Escuma, ens va visitar la Regidora d'Educació, la Sra. Rosa Ribera, que va fer entrega del Premi al Cartell guanyador de la I NIt del Copèrnic i els Dracs i Bruixes de Can Boada van contribuir encara més a l'ambient festiu. Un sopar de germanor i ball posterior van tancar una gran vetllada plena de somriures i bon humor, i per demostrar-vos-ho, aquí us podeu descarregar un vídeo.

 

CONVOCATÒRIA D'ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR

VOTA 

A data d'avui, 8 de novembre, el nostre centre ha convocat el procés d'eleccions de la meitat dels membres representants al Consell Escolar.

Prenent l'enllaç de sota trobareu tota la informació i calendari.

Javier Laganga.   Director

Leer más: CONVOCATÒRIA D'ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR

V Jornada de Mediació

El dimecres 14 de juny tindrà lloc la V Jornada de Mediació a l'INS Nicolau Copèrnic dirigida a l'alumnat que forma part de l'equip de mediació del centre, així com dels que han fet la formació enguany i mostren interès i aptituds per formar-hi part. Amb el títol "El rol del mediador/a: en sabem prou?" treballarem habilitats i experiències que ajudin a reflexionar i valorar el paper que tenen en el centre. Comptarem amb la participació del professor de l'Universitat de Girona, Raül Calvo, director de diferents projectes de mediació i justícia restaurativa.

Clica aquí per descarregar el cartell

Alumnes austríacs han fet pràctiques amb nosaltres

 
El passat 4 de setembre un grup d'alumnes de l'intitut tècnic YBBS van vindre i han estat tot el més a Barcelona. Han fet unes pràctiques a ESDi (Sabadell). La valoració d'aquesta experiència es absolutament satisfactòria.
 
En Toni Gonzalez (cap de departament d'nformàtica d'aquesta escola) els ha donat total llibertat per treballar. Ells per iniciativa pròpia han fet un projecte on han integrat la part de sistemes (2 alumnes) i la part web (els altres 2). Es tracta d'un projecte amb BANANA pi (raspberrys) fent servir diferents llenguatges on creaven una infoscreen amb informacions al moment per als alumnes de la escola, des del menú de la cantina fins al temps atmosfèric.
 
Aquesta visita es fruit del contacte que hem fet amb l'institut de YBBS on s'imparteixen diferents especialitats tècniques. El proper més de maig serà el torn del nostres alumnes de tal manera que anirán cap a Austria a desenvolupar les seves pràctiques.
 
 
 

Información adicional