El Nicolau Copèrnic a l'ICE de la UAB

El Nicolau Copèrnic exposa la seva visió de centre de l'acció tutorial a V trobada de tutoria a l'ESO

Enllaç a la web de la trobada 

     

Eleccions de representants al Consell Escolar

Eleccions de representants de la comunitat educativa al Consell Escolar

A l'atenció dels pares, mares i alumnes,

Com cada dos anys, aquest ens toca renovar la meitat dels representants dels diferents sectors de la nostra comunitat educativa al nostre Consell Escolar, l'òrgan decisori del centre.

No cal dir que la participació activa dels diferents sectors és imprescindible per fer del nostre centre un instrument capaç de donar satisfacció plena al nostre principal repte: “la formació del nostre alumnat”. Per tant, seria aconsellable que aquesta representació fos ajustada a la realitat del nostre centre, on conviuen sectors tan diferenciats com ESO, BAT i FP.

Des de l'equip directiu us animem a presentar la vostra candidatura (passeu per consergeria per tal de recollir i entregar-la) i així, si sou escollits com a representants del vostre sector, poder participar en la presa de les decisions més importants que marquen la línia d'actuació del nostre centre.

Aquest procés es realitzarà durant el mes de novembre amb el següent calendari:

Dates

Actuació

06/11

El/la director/a convoca les eleccions (dies, hores de votació i lloc)

Publicació del cens electoral provisional de cada sector.

6-7-8-9/11

Reclamacions al cens electoral.

14/11

SORTEIG per tal de designar els membres vocals de les meses Electorals

Resolució de les reclamacions i aprovació del cens definitiu

15/11

Constitució de les meses electorals.

Fins al 16/11

Presentació candidatures.

20/11

Publicació candidatures.

Fins al 23/11

Els candidats poden donar a conèixer les seves propostes.

28/11

Eleccions

20/12

Constitució del Consell Escolar resultant.

Per resoldre qualsevol dubte o directament si voleu presentar candidatura, estarem encantats d'atendre-us.

Terrassa a 06 de novembre de 2018.

Nit del Copèrnic

Divendres passat, 16 de juny de 2017, vam celebrar la I Nit del Copèrnic, iniciativa proposada per l'AMPA i les mares delegades de l'Institut. Es va fer una Festa de l'Escuma, ens va visitar la Regidora d'Educació, la Sra. Rosa Ribera, que va fer entrega del Premi al Cartell guanyador de la I NIt del Copèrnic i els Dracs i Bruixes de Can Boada van contribuir encara més a l'ambient festiu. Un sopar de germanor i ball posterior van tancar una gran vetllada plena de somriures i bon humor, i per demostrar-vos-ho, aquí us podeu descarregar un vídeo.

 

Banc dels Aliments

L'institut Nicolau Copèrnic té la voluntat de col·laborar amb el  i és per això que aquest curs 2017/18 ens hem el @reptecopernic d'aconseguir 500kg per el Gran Recapte. Ens ajudeu?

Tenim fins el 4 i 5 de desembre per aconseguir-ho!! Gràcies

V Jornada de Mediació

El dimecres 14 de juny tindrà lloc la V Jornada de Mediació a l'INS Nicolau Copèrnic dirigida a l'alumnat que forma part de l'equip de mediació del centre, així com dels que han fet la formació enguany i mostren interès i aptituds per formar-hi part. Amb el títol "El rol del mediador/a: en sabem prou?" treballarem habilitats i experiències que ajudin a reflexionar i valorar el paper que tenen en el centre. Comptarem amb la participació del professor de l'Universitat de Girona, Raül Calvo, director de diferents projectes de mediació i justícia restaurativa.

Clica aquí per descarregar el cartell

Información adicional