USEM és el conjunt d’infraestructura, recursos i medis posats a disposició dels alumnes emprenedors de l’escola. Sota el nom USEM (Unitat de Suport a l’Emprenedor) volem posar a disposició dels alumnes que tinguin suficients capacitats tots aquests recursos.

 

Per què aquesta iniciativa?

 

Alguns alumnes, els més atrevits i emprenedors, no es veuen amb prou forces i empenta per iniciar la seva empresa davant la situació econòmica actual. Tenen pocs o nuls recursos econòmics, desconeixen amb profunditat totes les casuístiques que es trobaran per muntar la seva empresa, tot i que ja tenen coneixements, no saben per on començar ni com, però si que tenen clar el que volen. Tot i que disposen de tots els elements necessaris per emprendre l’aventura empresarial el fet de estar sols fa que finalment el seu desig d’emprenedoria no arribi a bon port per manca de recolzament extern.

 

Per altra banda, i molt important, considerem que com a centre estem preparats per a oferir aquest servei a l’alumnat del centre donat que:

 

  • Estem en disposició de tenir les instal·lacions per poder garantir el bon funcionament del projecte

  • Tenim un equip de professors, especialistes en el àmbit i preparats per donar assessorament i recolzament a l’emprenedor

  • Comptem amb totes les especialitats de la família professional d’Informàtica i Comunicacions, que fa que tinguem un nombre molt elevat d’alumnes i, d’entre ells, un gruix important d’alumnes amb molt bon nivell, potencials a ser emprenedors.

  • Disposem, a més, d’una important cartera d’empreses de l’entorn en les que tenim convenis i que, en un moment donat, poden necessitar el servei de l’emprenedor.

 

 

En què consisteix l’USEM?

 

El projecte es basa en donar cobertura, assessorament i recolzament a l’alumne o alumnes que vulguin muntar la seva pròpia empresa absorbint totes les despeses derivades d’ella, a excepció de les inherents a l’alta a la Seguretat Social i salaris, IRPF i IVA que corren a càrrec dels emprenedors.

 

Infraestructura

L’escola proveirà a l’alumne de l’espai necessari per desenvolupar la seva activitat. Aquest espai estarà preferentment a la planta baixa de l’edifici i en un lloc de fàcil accés tant pels emprenedors com pels seus futurs clients.

 

Aquest espai disposarà de taula, cadires, equipament informàtic, telèfon/fax, fotocopiadora i/o impressora i dels accessoris necessaris pel bon desenvolupament de la tasca administrativa associada a l’activitat econòmica. A més, l’alumne disposarà dels elements necessaris per la seva empresa: lloc per reparar ordinadors, eines, servidors, lloc on allotjar una web si fos el cas, etc.

Per altra banda, serà l’escola la seva seu de treball, en quant a que l’alumne pugui concertar entrevistes amb clients, si fos necessari.

Els emprenedors podran accedir i usar tallers, laboratoris i altres instal·lacions del centre que puguin ser necessàries pel bon desenvolupament de la seva activitat emprenedora sempre que no afecti al normal desenvolupament de l’activitat docent del centre, prioritària davant la USEM.

En definitiva, es tracta de donar suport material, logístic i personal als alumnes per tal que les possibilitats d’èxit del seu projecte sigui el més gran possible.

Per contactar, podeu enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

+34 937807517

a8034059@xtec.cat

Adreça

add1
Torrent del Batlle, 10
add2
08225 Terrassa
add3
Barcelona

Horari

contact1
Dilluns - Dijous
contact2
08:00 - 22:00 h
contact1
Divendres
contact2
08:00 - 21:00 h